Uvjeti prodaje

Na uvjete poslovanja i korištenja stranice www.pinthatcity.com i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije.

Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

PIN THAT j.d.o.o.
Jelašićeva 21
10 000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 15668079582
MB: 4699017
M: +38591 513 1867
E-mail: [email protected]
IBAN: HR1523600001102608509
Banka: Zagrebačka banka d.d.

Pri naručivanju proizvoda sredstvima daljinske komunikacije Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača i dostavit će se ova predugovorna obavijest i standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora na način da će pri kupoviti prihvatiti Uvjete prodaje.

Cijene proizvoda na Internet stranicama, izražene su u Eurima. U cijene proizvoda uključeni su troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Cijene proizvoda u Kunama:

  • Sve bijele majice samo s natpisom grada (majica s kratkim rukavima, majica bez rukava, muška i ženska) 142,50 KN
  • Sve crne majice samo s natpisom grada (majica s kratkim rukavima, majica bez rukava, muška i ženska) 150,00 KN
  • Sve bijele majice s ilustracijom i natpisom grada (majica s kratkim rukavima, majica bez rukava, muška i ženska) 150,00 KN
  • Sve crne majice s ilustracijom i natpisom grada (majica s kratkim rukavima, majica bez rukava, muška i ženska) 157,50 KN

PIN THAT j.d.o.o.nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl.90 st.11 i st.2 Zakona o PDV-u (N.N. 73/13)

PIN THAT j.d.o.o. dostavlja svoje proizvode u sve zemlje svijeta.

Dostava je besplatna za sve kupce a rok isporuke od trenutka slanja je 2 radna dana u Hrvatskoj, 5 do 10 radnih dana u zemlje Europe i 8 do 12 radnih dana za zemlje u ostatku svijeta.

Dostava se naplaćuje 26,00 Kn (isključivo za kupce izvan Hrvatske) u slučaju da kupac želi broj kojim će pratiti svoju pošiljku, a rok isporuke od trenutka slanja je 3 do 5 radnih dana u zemlje Europe i 5 do 10 radnih dana za zemlje u ostatku svijeta.

Naručeni proizvodi šalju se kurirskom službom.

PIN THAT j.d.o.o. obavezuje se slati nove, neoštećene i upakirane proizvode. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Plaćanje na stranici www.pinthatcity.com omogućeno je:

Kreditnim karticama: Visa, Mastercard, Discover, Maestro i Amex

Servisima: PayPal, Apple Pay i Android Pay

Pouzećem (samo u Republici Hrvatskoj)

Direktnom uplatom na transakcijski račun: HR1523600001102608509

Pin that koristi Braintree usluge za online autorizaciju plaćanja.

Sigurnost kreditnih i debitnih kartica shvaćamo vrlo ozbiljno i baš zbog toga koristimo Braintree za sigurno procesiranje povjerljivih informacija koje kartice sadrže. Braintree je ovjeren Level 1 PCI DSS davatelj usluga.
Pročitajte više na www.braintreepayments.com

RAČUN
Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu ćemo nakon izrade predati na dostavu kurirskoj službi.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kontaktirat će Kupca, te ga obavijestiti o mogućem terminu isporuke proizvoda kojih nema na skladištu dobavljača. Po dobivanju takve obavijesti od Prodavatelja, Kupac je e-mailom dužan obavijestiti Prodavatelja da li prihvaća novi rok isporuke narudžbe ili odustaje od narudžbe. Ukoliko je Kupac narudžbu za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, platio kreditnom karticom, Prodavatelj će stornirati ukupno terećenje u slučaju da je Kupac odustao od narudžbe. Ukoliko je pak Kupac iznos narudžbe za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, uplatio na poslovni račun Prodavatelja, Prodavatelj će mu odmah vratiti iznos vrijednosti proizvoda koje ne može isporučiti.

Prodavatelj je PIN THAT j.d.o.o., Jelašićeva 21, 10 000 Zagreb, Hrvatska. OIB: 15668079582.

REKLAMACIJE

Reklamacije se priznaju samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje.

U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostataka ili skrivenih mana, reklamaciju pošaljite na adresu: PIN THAT j.d.o.o., Jelašićeva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na mail [email protected]

Vidljiva vanjska oštećenja ambalaže ili robe obavezno je prijaviti djelatniku dostavne službe.

PRAVO NA JEDNOKRATNI RASKID UGOVORA

Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu (Internet trgovina) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to (Članak 72. Zakon o zaštiti potrošača), u roku četrnaest (14) dana od primitka robe, uz pretpostavku da je prije toga dobio potvrdu prethodne obavijesti. Ukoliko kupac s ugovorom na daljinu nije dobio potvrdu prethodne obavijesti o mogućnosti jednostranog raskida ugovora, pravo kupac za jednostrani raskid ugovora je 12 mjeseci. Raskid ugovora je moguć za robu koja prije proizvodnje nije modificirana prema zahtjevu kupca (Članak 79, stavak 3 Zakona o zaštiti potrošača).
U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. Zakon o zaštiti potrošača). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.Zakon o zaštiti potrošača) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti.
Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već će se izvršiti procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

Ostala prava i obveze su navedene u Standardnom Informacijskom Obrascu za jednostrani raskid ugovora.

OBAVIJEST O NAČINU PISANJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.), možete poslati putem pošteili elektroničke pošte.

Ostali načini podnošenja prigovora:
Na adresu: PIN THAT j.d.o.o., Jelašićeva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska
Na e-mail adresu: [email protected]

Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Ukoliko prihvaćate Uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja kao i Uvjete prodaje.

PIN THAT j.d.o.o.. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je redovno nadležan sud u Zagrebu.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Show buttons
Hide buttons